clubzoeker

BC'70 Veluwe verslaat BV Huizen '96 In badminton Carlton GT Cup

BC'70 Veluwe verslaat BV Huizen '96 In badminton Carlton GT Cup

Het 1e team van badmintonvereniging BC’70 Veluwe lijkt op weg naar de eigen door de verenging georganiseerde finaledag op 2 mei in de Carlton GT Cup 2015.

Ken je BC Voorburg al?

Het team wist in de laatste en beslissende wedstrijd van de eerste ronde, de tegenstander BV Huizen '96 te verpletteren met maximale winst. 5-0 was de eindstand na een aantal pittige partijen. In deze eerste ronde wist het team van BC'70 Veluwe alle wedstrijden te winnen en is hiermee door naar de 2e ronde in de cup.

Het team degradeerde zelf afgelopen competitieseizoen in de bondscompetitie van de derde naar de vierde divisie door blessures en uitval. Nu hebben ze de concurrenten welke normaal ook in de derde en vierde divisie uitkomen allen overtuigend verslagen. De wil is er, de energie stroomt en de locomotief lijkt niet meer te stoppen! Punt na punt winnen ze en stomen nu door naar de tweede ronde waar ze teams uit de tweede divisie tegenover zich zullen krijgen. Dat het een harde dobber zal worden in deze tweede ronde weten ze maar ze zijn zo overtuigd van zichzelf dat niemand het zal verbazen als hier ook door BC'70 Veluwe de nodige klappen zullen worden uitgedeeld.

Mocht BC'70 Veluwe de tweede ronde doorstaan dan zal het er in de derde ronde nog heviger aan toegaan. Dan stromen teams uit de eerste en eredivisie in en de kans op winst zal dan aanmerkelijk afnemen. Toch houdt menigeen zo langzamerhand het team uit Epe in de gaten, je kan niet voorzichtig genoeg zijn.

De uiteindelijke finales vinden plaats op zaterdag 2 mei in de PWA Sporthal in Epe. Dit grote evenement zal door BC'70 Veluwe zelf worden georganiseerd samen met Badminton Nederland. 8 teams die uiteindelijk overgebleven zijn zullen het dan tegen elkaar opnemen. Net als vorig jaar belooft het weer een dag te worden met veel spanning en plezier voor iedereen die van badminton houdt.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!