badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Ciraar Slaats terug bij VELO - VELO
© VELO

Ciraar Slaats terug bij VELO

Ciraar Slaats terug bij VELO - VELO
© VELO +

Afgelopen week hebben Ciraar Slaats en VELO definitief overeenstemming bereikt over zijn terugkeer bij de 10-voudig landskampioen.

Hiermee keert de meest succesvolle coach uit de geschiedenis van de club, na afwezigheid van een seizoen, terug bij VELO. Zowel Slaats als VELO zijn enorm blij met de nieuwe samenwerking en zien de toekomst met veel vertrouwen tegemoet! Van beiden zijde is de intentie uitgesproken om wederom een jarenlange samenwerking aan te gaan.

Slaats keert terug als training/coach van de seniorenselectie. Hij zal wekelijks meerdere trainingen voor verschillende trainingsgroepen gaan verzorgen, daarnaast zal hij ook tijdens de wedstrijden de coaching van spelers op zich nemen. Bijzondere aandacht zal hierbij uitgaan naar de talentvolle (jeugd)spelers. Binnen enkele weken wordt meer duidelijk gemaakt over de exacte werkzaamheden van Slaats.

Van Zundert / VELO heeft hiermee een belangrijke positie binnen het nieuwe technische beleid ingevuld. Vanaf het seizoen 2015/2016 staat het bouwen aan een nieuw kampioensteam en de ontwikkeling van de talentvolle (jeugd)spelers centraal binnen VELO. VELO is momenteel volop in gesprek met zowel trainers als spelers om het gehele technische plaatje in te vullen. De komende weken zal hier meer duidelijkheid over volgen.

geplaatst door

verkregen via Van Zundert / VELO

Wat vind jij? Er zijn al 76 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws