badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Deens competitiedebuut Feng Groothuijse

Feng Groothuijse heeft haar debuut gemaakt in de Deense competitie. Net als in vele andere landen kampt Denemarken met een tekort aan meiden voor de zeer grote en sterke competitie.

Deens competitiedebuut Feng Groothuijse - Ron Daniëls
© Ron Daniëls
Deens competitiedebuut Feng Groothuijse - Ron Daniëls
© Ron Daniëls +

 

LET OP: De verantwoordelijkheid voor de inhoud en publicatie van dit artikel ligt bij de oorspronkelijke auteur.

Dat biedt mogelijkheden voor speelsters uit andere landen om deel te nemen aan de competitie in het badmintonland bij uitstek.

Op de eerste plaats is het leuk om het mee te maken, want zelfs op het niveau van derde divisie is het een hele belevenis om competitie te spelen in dit land. De hal wordt er voor aangekleed en er komt aardig wat publiek op af. Afgelopen weekend waren er meer dan 100 toeschouwers in de hal en ex-toppers treden aan om de nieuwe generatie spelers in te zetten in het topbadminton van dit land.

Feng werd afgelopen woensdag welkom geheten door oud-wereldkampioen Thomas Laybourn die haar al sinds afgelopen zomer volgt en graag zou zien dat ze volgend jaar bij de Layway Badminton Academie komt trainen en spelen.

Er is plaats voor een flink aantal spelers uit Europa om in Denemarken te komen spelen en je kunt het nu ook echt doen omdat een vliegticket via Eindhoven zo'n 100 euro kost. Als je de tijd hebt, kan je een paar dagen langer komen en genieten van de training van top elitecoaches als Thomas Laybourn en Huynh Nhut Duong. Huynh en ik doen de onderhandelingen voor spelers als ze in Denemarken willen spelen. We zorgen ervoor dat je op het juiste niveau komt te spelen en dat je bij de juiste club komt. Daarnaast geven we je advies over training en bieden je de mogelijkheid om met toptrainers te werken.

badmintonline.nl als ingang naar Denemarken

Ook hierin speelt badmintonline.nl een belangrijke rol: het is de enige site waar je terecht kan als je in het buitenland wilt spelen. Stuur een e-mail naar info@badmintonline.nl (of gebruik het contactformulier) en je komt in contact met de topcoaches en clubs die jou verder kunnen helpen met je ontwikkeling.

Wist je bijvoorbeeld dat badmintonline de enige is in Nederland die regelmatig wordt bezocht vanuit verschillende landen in de wereld om de technische stukken te lezen?

geschreven door

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 23 waarderingen!

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Meer nieuws