badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Derde plaats Polish Open 2015 voor Cheryl Seinen - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen

Derde plaats Polish Open 2015 voor Cheryl Seinen

Derde plaats Polish Open 2015 voor Cheryl Seinen - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen +

Cheryl Seinen en haar partner Anton Kaisti zijn op de Polish Open derde geworden in de mixdoubles. In het begin stonden zij nog tweede geplaatst in kwalificatie.

Door een paar uitvallers in het hoofdtoernooi werden Cheryl en Anton automatisch doorgeschoven. De eerste ronde hadden ze een bye.

De 2de ronde moesten ze spelen tegen India. Dit koppel had vorige week nog Romanian International gewonnen. Het was een spannende wedstrijd, met 22-20 en 21-18 wonnen ze deze partij. Kwartfinale is een feit! In de kwartfinale kwamen ze uit tegen Rusland. Een sterk koppel dat eigenlijk alleen maar hard terug speelt. Door veel zachte ballen wonnen Cheryl en Anton met 21-18 en 21-13. Nu de halve finale tegen Malaysia!

Dat het een zware pot zou worden wisten we al gelijk. Dit koppel uit Maleisië stonden number 3 van de wereld. Met een goed gevoel gingen we de baan dan ook maar op, niks te verliezen gewoon lekker spelen. Dat lekker spelen was zeker goed. Jammer genoeg kwamen we net te min tegen deze sterke tegenstanders en verloren we in 3 sets van hun.17-21. 21-19. 16-21 Dit koppel is ook de uiteindelijke winnaar geworden!

Een goed toernooi gespeeld! Morgen vlieg ik weer terug na Nederland. Mijn volgende toernooi is Dutch International!

geplaatst door

verkregen via BV Almere

vorig artikel

Badmintontalent Alex Vlaar versterkt VELO

3 jaar geleden

volgend artikel

Deens competitiedebuut Feng Groothuijse

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 62 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws