badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Eerste team van VELO krijgt vorm - VELO
© VELO

Eerste team van VELO krijgt vorm

Eerste team van VELO krijgt vorm - VELO
© VELO +

Jim Middelburg, Myke Halkema, Lisa Khoeblal-Malaihollo en Imke van der Aar zijn ook volgend seizoen te bewonderen in het eerste team van VELO.

Hiermee is een belangrijk deel van het eerste team voor het nieuwe seizoen ingevuld. Deze mix van jong talent en ervaring vormt een goede basis met het oog op de toekomst!

Jim en Myke maken sinds het seizoen 2011/2012 onderdeel uit van het eerste team van VELO. In dat eerste jaar werd direct de landstitel behaald. Sindsdien zijn beide spelers uitgegroeid tot twee steunpilaren van het team. Beide spelers zijn vastberaden om komend seizoen weer een plek in de play offs te bereiken met VELO.

Lisa gaat haar 10e seizoen bij Van Zundert / VELO tegemoet. Al jarenlang is Lisa een heel belangrijk onderdeel van het team. Als multifunctionele speelster heeft zij een grote rol gehad in de laatste drie landstitels van de club! Het maken van het winnende punt in de finale om het landskampioenschap 2013/2014 vormt het meeste recente hoogtepunt in haar periode bij VELO.

Imke is sinds dit seizoen onderdeel van het team. Ondanks het, sportief gezien, moeizame seizoen heeft de 17-jarige speelster haar draai bij VELO helemaal gevonden. VELO is er van overtuigd dat Imke de komende jaren grote stappen in haar ontwikkeling gaat maken en daarmee van grote waarde gaat zijn voor de club!

Van Zundert / VELO heeft hiermee, na de terugkeer van Ciraar Slaats, een tweede belangrijke stap gezet in de uitvoering van het nieuwe technische beleid. Vanaf het seizoen 2015/2016 staat het bouwen aan een nieuw kampioensteam en de ontwikkeling van de talentvolle (jeugd)spelers centraal. Op korte termijn hoopt VELO mededelingen te kunnen doen over de verdere invulling van het eerste team.

geplaatst door

verkregen via Van Zundert / VELO

Wat vind jij? Er zijn al 82 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws