clubzoeker

Kees Jansma blikt terug op geslaagd LRTT 2015

Kees Jansma blikt terug op geslaagd LRTT 2015

Zaterdagmorgen 7 maart bereiken wij om 07:45 sportcomplex Valkenhagen en brengen de meegebrachte spullen naar de zaal.

Ken je BC Drachten al?

We zoeken de medewerkers van het Centrum op en krijgen direct een kater te verwerken. De hal die voor ons gehuurd is, blijkt niet beschikbaar. Wel een andere hal, bij ons wel bekend en waardoor meteen alle knelpunten door ons hoofd schieten. Ook de inrichting van de banen in de grootste hal is daarvan afhankelijk. We overleggen met hen en beiden gaan verder met de voorbereidingen. De overige teamleden arriveren en er is een kort overleg. De grotere loopafstand en dus ook de nodige tijd daarvoor blijken we te kunnen compenseren door de baanindeling te wijzigen. De geplande rustrondes werken in ons voordeel. Een geweldige vondst en de verandering blijkt door de deelnemers niet als negatief ervaren te worden.

De wedstrijden beginnen en heel snel heeft iedereen het ritme opgepakt. Het toernooi verloopt zoals het bedoeld is, heel rustig en in een goede sfeer. Deelnemers, maar ook bezoekers voelen die sfeer als ze de zaal binnenkomen. De wedstrijdleiding bestaat door een afzegging uit é&eacut;n persoon minder en die wordt mede door de zaalwijziging gemist, maar we redden het prima. Een rondgang door de zaal en gesprekjes met deelnemers is dit keer minder aan de orde.

Om klokslag 17:00 uur is het laatste geluidsignaal en binnen 10 minuten kan ik de prijswinnaars bekend maken. Vanuit de deelnemers wordt de toernooileiding spontaan bedankt, wat ook gebeurd voor onze masseur en EHBO'er Richard Rikken. Er waren geen ernstige blessures, maar enig onderhoudswerk was hier en daar wel welkom./

Op deze dag waren Vijfenzestig teams aanwezig met gemiddeld 4,76 deelnemers. BV Almere 2 en BC Aalburg 1 mochten een gedeelde eerste prijs in ontvangst nemen, de derde plaats werd ingenomen door BC Shuttle Up 82 1.

Bedankt voor de geweldige organisatie, klinkt het herhaaldelijk bij het vertrek als de teams het centrum verlaten op weg naar een lekker etentje.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Voor het Olympische traject begon kreeg ik meerdere kansen om mij te kwalificeren voor de Olympisch Spelen in 2024 in Parijs. Een…

12 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!