badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Natalia Perminova blikvanger Master-toernooi Amersfoort - BC Amersfoort
© BC Amersfoort

Natalia Perminova blikvanger Master-toernooi Amersfoort

Natalia Perminova blikvanger Master-toernooi Amersfoort - BC Amersfoort
© BC Amersfoort +

Komend weekend wordt in Amersfoort het Internationale Carlton GT 1 Master toernooi gehouden.

Het toernooi maakt deel uit van het landelijk Carlton Master circuit waaraan een prijzengeld is verbonden. Het prijzengeld van het Carlton Mastertoernooi in Amersfoort is € 3.000. Met 32 mannen en 25 vrouwen kent het Carlton GT 1 Master toernooi een prima bezetting.

Het toernooi in Amersfoort is bij de vrouwen zeer sterk bezet. Met speelsters als Natalia Perminova als hooggeplaatste speelster nummer 43 op de wereldranking en Akvile Stapusaityte (WR 95) bij de vrouwen haalt het toernooi toppers in huis, die volgens de plaatsingscommissie hoge ogen gaan gooien. Maar hier zullen 2e geplaatste Alida Chen en de andere geplaatste speelsters Wendy Hoeve, Manon Sibbald en Dorien Lups een stokje voor willen steken. Helaas jammer dat onze eerste dame Gayle Mahulette geen tijd kon vrijmaken om mee te doen. Romy de Laak, Lotte Manenschijn, Demi Lensselink zijn wel van de partij.

Bij de mannen wordt de lijst aangevoerd door Amersfoort speler uit Nieuw-Zeeland Michael Fowke, 2e geplaatst de voor Slotermeer spelende Leon Nottelman. Ook hier veel Amersfoort spelers en aanstormende jeugd.

In de dubbels komt onze eigen topper - afgelopen week nog een 1/4 finale met Alida Chen op het German Junior - nu 2e geplaatst, Ruben Jille aan de start. In de dubbels zijn mooie wedstrijden te verwachten met topdubbels als Leon Nottelman / Michiel Kruijt en Jim Middelburg / Russel Muns.

Topbadminton dit weekend in de Juliana van Stolberg sporthal. De wedstrijden zijn zaterdag vanaf 10 uur en zondagmiddag van 12:00 uur starten de finales in de diverse klassen.

De wedstrijdleiding bestaat uit Wim Top, Evelien Salawan Bessie en Jos Weinberg. De referees zijn Rob Salawan Bessie en Nico Timmermans.

geplaatst door

verkregen via BC Amersfoort

vorig artikel

Chen Long takes second title

3 jaar geleden

volgend artikel

Nog een lange weg te gaan voor Vincent de Vries

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 90 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws