badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Russell Muns nieuwe hoofdtrainer bij Conquesto in Zoetermeer - BV Conquesto
© BV Conquesto

Russell Muns nieuwe hoofdtrainer bij Conquesto in Zoetermeer

Russell Muns nieuwe hoofdtrainer bij Conquesto in Zoetermeer - BV Conquesto
© BV Conquesto +

De liefde voor de sport is bij mij al vroeg ontstaan. Vanaf mijn vijfde was ik regelmatig in de sporthal te vinden om tegen de shuttle aan te slaan.

Toen ik 11 jaar werd heb ik er voor gekozen toernooien te gaan spelen en ging het allemaal erg snel. Bij de Badminton Academy Zuid Holland (BAZH) heb ik zes jaar getraind onder leiding van Robbie Kneefel, een keuze waarvan ik achteraf gezien kan zeggen dat deze de basis heeft gelegd voor alle successen.

Na vijf jaar Nationale Selectie heb ik er uiteindelijk voor gekozen mijn interesse in de luchtvaart verder te ontwikkelen. Helaas bleek mijn intensieve opleiding niet goed aan te sluiten op het huidige trainingsprogramma van de selectie en heb ik zelf besloten afscheid te nemen. Op dit moment studeer ik Aviation Studies aan de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en probeer dit zo efficiënt mogelijk te combineren met mijn badmintoncarrière.

Met de kans die ik gekregen heb om bij Conquesto hoofdtrainer te worden wil ik de spelers motiveren, inspireren en laten inzien dat hard werken gecombineerd met de juiste mindset en visie kunnen leiden tot het uitstijgen boven jezelf. De uitdaging voor mij hierin is het afstemmen van de juiste trainingsarbeid en intensiteit per spelersgroep om zo tot een maximale groei te komen. Het maximale uit jezelf halen en het aangaan van de daarbij komende uitdagingen; dat is waar sport voor mij om draait en is mijn inziens toe te passen is op elk niveau en elk aspect, of dit nu technisch, tactisch, mentaal of fysiek is.

geplaatst door

verkregen via BV Conquesto

Wat vind jij? Er zijn al 75 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws