badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

VELO klaar voor nieuwe seizoenstart: Stijn de Langhe (BE) completeert team

Nadat VELO vorige week al overeenstemming bereikte met Alex Vlaar over zijn overstap naar de 10-voudig landskampioen, wordt het team compleet gemaakt met wederom een jeugdig talent.

VELO klaar voor nieuwe seizoenstart: Stijn de Langhe (BE) completeert team - VELO
© VELO
VELO klaar voor nieuwe seizoenstart: Stijn de Langhe (BE) completeert team - VELO
© VELO +

 

Belgisch international Stijn de Langhe maakt de selectie voor het komende seizoen compleet. Samen met de bekendmaking van de technische staf in de personen van Ciraar Slaats en Rikkert Suijkerland als trainers/coaches voor het eerste team, is het nog slechts aftellen tot de start van het nieuwe seizoen. Voorzitter Gerard van Zundert is trots op deze samenstelling: "Ik zie een mix van talent en ervaring bij de spelers, het zelfde geldt voor het begeleidingsteam."

Stijn de Langhe speelt al sinds zijn 10e badminton, behaalde meerdere Belgische jeugdtitels en werd afgelopen twee jaar met zijn team Kampioen van België. "Tien jaar lang ben ik mijn club BC Zwijndrecht trouw gebleven, maar de toffe sfeer bij spelers en coaches hebben mij doen besluiten de overstap naar deze mooie club te maken", aldus Stijn. Het 19-jarige talent wordt de eerste Belgische speler die uitkomt voor het eerste team van VELO. "Ik kijk er naar uit me binnen deze club verder te ontwikkelen als speler", voegt Stijn hier nog aan toe.

Slaats en Suijkerland zijn geen onbekenden voor de Wateringse club. Na een jaar afwezigheid keert Slaats, de meest succesvolle hoofdcoach uit de historie van de club, terug op zijn vertrouwde plek. Suijkerland kwam tot vorig seizoen zelf nog uit voor het eerste team en maakt nu de stap naar het trainersschap.

De complete samenstelling van het team voor het seizoen 2015/2016 is daarmee als volgt: Jim Middelburg, Alex Vlaar, Stijn de Langhe, Lisa Khoeblal-Malaihollo, Myke Halkema en Imke van der Aar. Trainers/coaches: Ciraar Slaats en Rikkert Suijkerland.

geplaatst door

verkregen via Van Zundert / VELO

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws