badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Voor 10e maal het Carlton Nederlands Veteranen Kampioenschap in Amersfoort - BC Amersfoort
© BC Amersfoort

Voor 10e maal het Carlton Nederlands Veteranen Kampioenschap in Amersfoort

Voor 10e maal het Carlton Nederlands Veteranen Kampioenschap in Amersfoort - BC Amersfoort
© BC Amersfoort +

Zaterdag 7 en zondag 8 maart wordt in de Juliana van Stolberg sporthal het Carlton Nederlands Kampioenschap voor spelers ouder dan 35 jaar gespeeld.

BC Amersfoort is voor de 10e maal betrokken bij deze organisatie. Samen met Badminton Nederland wordt er elk jaar weer een mooi evenement neergezet. De spelers komen uit alle streken van het land en er geven ook weer spelers acte de presence welke zelfs nog in de eredivisie uitkomen.

De BC Amersfoort komt zelf met een groot aantal spelers aan de start, waaronder kanshebster voor de titel bij de 40+ dames Esther Fleurbaay.

Bij de mannen is favoriet Roy Rouwhorst van het Nijmeegse Mariken. Bij de mannen 40 is oud topspeler en Nederlands kampioen Joris van Soerland present.

De wedstrijdleiding is weer in de vertrouwde handen van Marieke Geurtsen en Jos Weinberg met assistentie van Wim Top. Zij worden bijgestaan door de wedstrijdleider van Badminton Nederland Bart Los.

De wedstrijden zijn op zaterdag van 10:00 tot 20:00 uur en zondag worden de finales vanaf 13:00 uur verspeeld. De plaats van handeling is de sporthal Juliana van Stolberg te Amersfoort.

geplaatst door

verkregen via BC Amersfoort

Wat vind jij? Er zijn al 109 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws