badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Alida Chen maakt overstap naar Amersfoort - René Lagerwaard
© René Lagerwaard

Alida Chen maakt overstap naar Amersfoort

Alida Chen maakt overstap naar Amersfoort - René Lagerwaard
© René Lagerwaard +

De 19-jarige Alida Chen verruilt landskampioen DKC voor Amersfoort, Alida Chen is een groot talent: zij verblijft al een aantal jaren op het topsportcentrum Papendal waar zij dagelijks traint.

Alida behaalde een hele serie nationale single en dubbel jeugdtitels. Van 2009 t/m 2012 was zij de single kampioen bij de jeugd in de klassen U-13-15-17.

Op dit moment staat zij op de nationale ranglijst op de tweede plaats en afgelopen week kwam zij uit op het Europees Jeugd Kampioenschap in Polen. Hier behaalde Alida de 1/4 finale in de mix met Amersfoort speler Ruben Jille . In de single was een plaats bij de laatste 16.

Amersfoort is blij met de komst van Alida Chen. Zzij is in alle spelonderdelen inzetbaar. Amersfoort-coach Joéli Residay is verguld met de Uithoornse. Voor komend seizoen heeft hij er een speelster bij welke tot de allerbeste in de nationale competitie behoort.

geplaatst door

verkregen via BC Amersfoort

Wat vind jij? Er zijn al 49 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws