badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Badmintonmerk zoekt badmintondier (m/v) - badmintonline
© badmintonline

Badmintonmerk zoekt badmintondier (m/v)

Badmintonmerk zoekt badmintondier (m/v) - badmintonline
© badmintonline +

Het Aziatische merk Pro Kennex - in Europa voornamelijk bekend van squash en tennis - wil zich opnieuw introduceren op de Nederlandse badmintonmarkt.

Het zoekt daarvoor een badmintondier pur sang met bewezen verkopend vermogen.

Wat is Pro Kennex?

Pro Kennex is een Taiwanees merk dat badmintonrackets ontwikkelt en produceert voor spelers van elk niveau: van beginners tot internationale topspelers. Enkele technieken die in de badmintonrackets verwerkt zitten, zijn Nano Autocure Technology, Muscular Wave System, Power Groove System en een speciale Kevlar Joint (t-stuk). De racketcollectie bestaat uit vijf series: Kinetic, X2 9000, Pure, New en ISO. Op accessoiregebied zijn er grips, snaren, nylon shuttles, indoor schoenen en rackettassen.

Inside Brands

Het Roosendaalse bedrijf Inside Brands is sinds 1985 actief is in de sportbranche als importeur en distributeur van verschillende vooraanstaande sportmerken. De focus ligt op duurzame en innovatieve producten voor de sporter die waarde hecht aan kwaliteit.

Interesse?

Heb jij een passie voor badminton, ben je per direct of op korte termijn beschikbaar en heb je een sterk netwerk in de badmintonwereld? Neem contact op met Rob Mekelenkamp of Peter Kurvers per telefoon op 0165 580 055 of stuur een e-mail naar info@insidebrands.nl.

vorig artikel

Je wordt er niet vrolijk van

3 jaar geleden

volgend artikel

Gita Djajawasito maakt rentree bij Almere: terug in de eredivisie

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 46 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws