Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Edwin Sundermeijer

Eerste dag NK Aangepast Badminton 2015 klaar

© Edwin Sundermeijer+

De eerste dag van het toernooi zit er op. Het kan niet anders worden gesteld dan dat het een zeer geslaagde dag is geweest.

Het begon al bij de entree die geweldig was aangekleed en ook de indrukken toen men de zaal inkwam waren zeer positief, zowel voor de spelers als voor de officials en het publiek.

De formele opening werd verricht door de heet Frits Beckerman, wethouder sport van de gemeente Veenendaal, waarna het toernooi kon beginnen. De wedstrijden werden in en zeer sportieve en ontspannen sfeer afgewerkt waarbij de spelers elkaar ook over en weer complimenten gaven voor mooi gespeelde punten. Een prachtig fenomeen! De wedstrijden werden over het algemeen keurig volgens planning afgewerkt en tegen zessen kwam er een einde aan deze eerste dag van het toernooi.

Vandaag, na een welverdiende nachtrust, gaat iedereen zich weer van zijn beste kant laten zien, want dan worden de prijzen verdeeld. Rond een uur of vier zullen deze worden uitgereikt door de heer Wouter Kolff, burgemeester van Veenendaal en komt er een einde aan dit prachtige evenement.

Wij als organisatie hopen iedereen volgend jaar weer te mogen begroeten in sportstad Veenendaal.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws