badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Goedbezet Master-toernooi in Almere - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen

Goedbezet Master-toernooi in Almere

Goedbezet Master-toernooi in Almere - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen +

In het weekend van 11 en 12 april 2015 vinden wederom het Master-toernooi van BV Almere plaats. Met in totaal 160 deelnemers is er in elke categorie een uitdagend spelersveld.

In het mannenenkel is de zeer talentvolle Justin Teeuwen (BV Almere) de favoriet. De oudspeler van BV Almere en tegenwoordig spelend voor TFS Barendrecht, Saber Afif, is als tweede geplaats. Het belooft een open strijd te worden met de negen hoogst geplaatste spelers die op de nationale ranglijst binnen 13 plaatsen van elkaar staan.

Bij het vrouwenenkel is de voor landskampioen uitkomende Alida Chen (DKC) als eerste geplaatst. De Almeerse Manon Sibbald is de verwachte tegenstander in de finale. Makkelijk zal het voor beide dames niet worden met concurrentie van Lisa Khoeblal-Malaihollo (Zundert), Wendy Hoeve (Roosterse) en Dorien Lups (Duinwijck).

In het wellicht meest spectaculaire onderdeel, de mannendubbel, vinden we twee jonkies als eerste geplaatst: Ruben Jille (Amersfoort) / Thomas Wijers (DKC). De ervaren rot Michiel Kruijt (DKC) gaat samen met Justin Teeuwen (BV Almere) proberen de titel te behouden. Ook het als derde geplaatste koppel Jim Middelburg / Russell Muns (VELO) maken een goede kans.

De eerste twee geplaatste koppels in het vrouwendubbel staan heel dicht bij elkaar op de nationale ranglijst. Nu Yvonne Sie (BV Almere) gestopt is gaat Lisa Khoeblal-Malaihollo (VELO) dit jaar met Myke Halkema (VELO) proberen de titel te prologeren. Makkelijk zal het niet worden met Alida Chen (DKC) en Cheryl Seinen (BV Almere) als verwachte tegenstander in de finale.

Het gemengd dubbel belooft een open strijd te worden. Wat te denken van het eerste geplaatste koppel Ruben Jille (Amersfoort) en Cheryl Seinen (BV Almere) of de als tweede geplaatste koppel Jim Middelburg / Myke Halkema (VELO) met als gevaarlijke outsiders Michiel Kuijt / Daisy Bommeleyn (DKC)? Het toernooi zal worden gespeeld in Sportcomplex RCS. En als u nieuwsgierig bent, komt gerust kijken. De toegang is gratis.

geplaatst door

verkregen via BV Almere

Wat vind jij? Er zijn al 80 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws