badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Harmen Droppers - what's in a name - trots op nieuwe website BC Dropshot

We hebben een nieuwe website! Helemaal '2015', met veel informatie en in onze eigen huisstijl. De nieuwe communicatiecommissie heeft de afgelopen tijd hard gewerkt om dit mogelijk te maken.

Harmen Droppers - what's in a name - trots op nieuwe website BC Dropshot - BC Dropshot
© BC Dropshot
Harmen Droppers - what's in a name - trots op nieuwe website BC Dropshot - BC Dropshot
© BC Dropshot +

 

En het resultaat is fraai! Wen er alvast maar aan dat je de site nu vaker gaat zien. Het wordt weer de centrale plek waar je al je nieuws over Drop Shot haalt, geschreven door onze eigen 'reporters'. Je ontvangt ook regelmatig een digitale nieuwsbrief die verbonden is met de nieuwe website. Laat de communicatiecommissie vooral weten wat je vindt van de nieuwe site!

De nieuwe website is een teken dat het goed gaat met Drop Shot. Het ledenaantal groeit nog steeds, met name bij de jeugd (we zitten daar nu ruim boven de 100!). Voor de competitie melden zich ook nieuwe leden aan. Ook het aantal vrijwilligers stijgt. Op de avonden voor recreanten is het gezellig vol, al kan de Gaslaan nog wel wat extra spelers gebruiken. Komend seizoen investeren we in een nieuwe trainer voor competitiespelers en de jeugd. Badminton Nederland heeft ook ontdekt dat er iets bijzonders gebeurt bij Drop Shot. Samen met negen andere clubs vormt Dropshot het flagship oftewel het uithangbord voor de manier waarop badmintonclubs zich organiseren om onze sport weer succesvol te maken.

Nog een laatste oproep: vergeet vooral niet om op 16 en 17 mei naar de hal te komen voor het Phytalis-Drop Shot GP-toernooi (als speler of toeschouwer)! Dit is de kans om topbadminton te zien en/of zelf een toernooi te spelen. Je merkt daar wat het is om lid te zijn van Drop Shot: het is meer dan een club!

Harmen Droppers
Voorzitter

geplaatst door

verkregen via BC Dropshot

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Sebastiaan Li naar Almere

3 jaar geleden

volgend artikel

Finnish Open: Erik Meijs net niet in kwartfinale

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 14 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws