badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Henk Staats: we breken niet met ons beleid - René Lagerwaard
© René Lagerwaard

Henk Staats: we breken niet met ons beleid

Henk Staats: we breken niet met ons beleid - René Lagerwaard
© René Lagerwaard +

Als we het over de eredivisie hebben, dan valt natuurlijk op dat de technische staf niemand minder dan veelvoudig Nederlands kampioen Eric Pang heeft aangetrokken.

Waarop ik dan weer de vraag krijg of we dan niet breken met het beleid om te spelen met eigen en aangetrokken talentvolle jeugd. Mijn overtuiging is dat we daar helemaal niet mee breken en dat onze jonge talentvolle spelers juist heel veel kunnen leren van een man zoals Eric Pang, die immers heeft aangegeven ook bij de vereniging de trainingen te zullen volgen.

En dat we niet breken met het beleid blijkt ook uit het feit dat Sebastiaan Li, bepaald niet de minst getalenteerde speler in Nederland, en Stella Li, overigens geen familie, aan de topsportselectie worden toegevoegd. Wat de spelers van de topsportselectie betreft zou ik willen zeggen dat we de komende dagen met enige regelmaat op onze site kond zullen doen van met name de spelers van Qontent Almere en de beide Adidasteams.

De BTF organiseert ook dit jaar weer een voorspeeldag op vrijdag 25 april 2015 voor talentvolle jeugd en niet alleen voor onze eigen jeugd, maar ook voor de jeugd van andere verenigingen. Wil je extra trainingen volgen, dan kan dat en voor de kinderen van andere verenigingen geldt nadrukkelijk dat men niet van vereniging hoeft te wisselen. Blijf bij je eigen club spelen en volg bij ons extra trainingen!

Hoe de eredivisie er de komende jaren uit gaat zien, dat weten we nog niet. De werkgroep komt medio april weer bij elkaar met de LCW en Van Dooren Advies. Getracht wordt het onverenigbare te verenigingen. Een hele klus en laten we hopen dat het lukt.

geplaatst door

verkregen via BV Almere

vorig artikel

Stella Li naar Almere

3 jaar geleden

volgend artikel

Teleurstelling bij Alida Chen

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 91 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws