Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© badmintonline

Kwaliteitsimpuls Carlton Eredivisie: veranderingen op stapel

© badmintonline+

Na een aantal brainstormsessies en werkgroe besprekingen, waaraan een aantal voorzitters van eredivisieverenigingen hebben deelgenomen, heeft de LCW aan het bestuur een advies uitgebracht om met ingang van het seizoen 2015-2016 de eredivisie een noodzakelijke kwaliteitsimpuls te geven.

Het bestuur heeft met waardering kennis genomen van dit advies en heeft daarmee een persoonlijke rondgang gemaakt langs alle eredivisieverenigingen, zover dat agendatechnisch mogelijk was. De reacties waren in zijn algemeenheid positief te noemen, een enkele uitzondering daargelaten. Alle betrokken partijen waren het er in het voortraject over eens dat er echt iets moest gebeuren, maar hoe? wat? en wanneer? was een uitdaging te noemen!

Uiteindelijk heeft het bestuur knopen doorgehakt en de praktijk van het komende seizoen zal moeten uitwijzen of dit een wijze beslissing is geweest. Aan de LCW zal worden gevraagd alvast een doorkijk te maken naar de seizoenen daarna. Het gaat immers niet alleen om de wedstrijden als zodanig, maar vooral ook om de aankleding, de ambiance, de publieke belangstelling, kortom de uitstraling van een van de paradepaardjes in onze sport.

Clemens Wortel
Voorzitter Badminton Nederland

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Ber van Loon gestopt als afgevaardigde

2 jaar geleden

volgend artikel

Nederland kandidaat Europese Spelen 2019

2 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws