Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© NOC*NSF

Nederland kandidaat Europese Spelen 2019

© NOC*NSF+

Dinsdag jl. heb ik, namens het bestuur van Badminton Nederland, met overtuiging steun betuigd aan het initiatief van NOC*NSF om de European Games in 2019 naar Nederland te halen. Zij het onder een groot aantal financiële voorbehouden.

Een unieke kans om in dat jaar ook de badmintonsport een internationaal podium te geven, waarbij er een grote kans bestaat dat onze toppers zich tijdens deze wedstrijden kunnen gaan kwalificeren voor de Olympische Spelen in Tokyo 2020. Natuurlijk is er nog een lange weg te gaan en zijn er nog tal van hobbels te nemen, maar ook hier geldt het spreekwoord, een lange weg begint met een eerste stap.

Ik houd jullie op de hoogte!

Clemens Wortel
Voorzitter Badminton Nederland

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Kwaliteitsimpuls Carlton Eredivisie: veranderingen op stapel

2 jaar geleden

volgend artikel

Regiovergaderingen worden hervat

2 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws