badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Saber Afif en Alida Chen winnen Master-toernooi van Almere - René Lagerwaard
© René Lagerwaard

Saber Afif en Alida Chen winnen Master-toernooi van Almere

Saber Afif en Alida Chen winnen Master-toernooi van Almere - René Lagerwaard
© René Lagerwaard +

In het weekend van 11 en 12 april 2015 vond wederom het Qontent Master 4 6 toernooi Almere plaats. Met in totaal 160 deelnemers was er in elke categorie een uitdagend spelersveld.

In het mannenenkel stond oud BV Almere en als tweede geplaatste Saber Afif (TFS Barendrecht) in de finale tegen Jerry Natenstedt (Duinwijck). Jerry had 's morgens uitstekend spelend verrassend van de als eerste geplaatste Justin Teeuwen (BV Almere) gewonnen. In de finale was de solide spelende Saber echter de betere.

Het vrouwenenkel kende de vooraf verwachte finale tussen de als eerste geplaatste Alida Chen (DKC) en de als tweede geplaatste Manon Sibbald (BV Almere). Manon speelde voor wat ze waard was maar Alida maakte haar plaatsing waar en won in twee games.

Het mannendubbel is altijd goed voor een spektakel en dat was ook in deze finale weer het geval. Ruben Jille (Amersfoort) / Thomas Wijers (DKC) stonden in de finale tegen Jerry Natenstedt (Duinwijck) / Ralph Starren (Slotermeer). Het werd een wedstrijd zoals je in een finale verwacht. Lange slagenwisselingen en de nodige spectaculaire punten. Na drie games waren Ruben Jille / Thomas Wijers de winnaars!

Ook het vrouwendubbel kende de vooraf verwachte finale tussen het als eerste geplaatste Myke Halkema / Lisa khoeblal-Malaihollo (VELO) en het als tweede geplaatste Alida Chen (DKC) / Cheryl Seinen (BV Almere). In de finale was het ervaren koppel van VELO duidelijk de betere.<-p>

Het gemengddubbel finale tussen Ruben Jille (Amersfoort) / Cheryl Seinen (BV Almere) en Jim Middelburg / Myke Halkema (VELO) was een eenzijdige wedstrijd. In twee games wonnen Jim / Myke.<-p>

geplaatst door

verkregen via BV Almere

vorig artikel

Eric Pang wint Victor Croatian International 2015

3 jaar geleden

volgend artikel

Spetterende jubileumeditie Open Asterix

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 50 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws