badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Spetterende jubileumeditie Open Asterix - BC Asterix
© BC Asterix

Spetterende jubileumeditie Open Asterix

Spetterende jubileumeditie Open Asterix - BC Asterix
© BC Asterix +

Zaterdag 11 april is het Open Asterix toernooi voor de vijfde keer gehouden. In deze lustrumeditie streden 160 deelnemers in de verschillende onderdelen en categorieŽn om de prijzen.

Het deelnemersveld kwam uit de regio maar ook van ver daar buiten. Dit jaar was het toernooi voor het eerst opengesteld voor spelers die uitkomen in de een na hoogste klasse van badmintonnend Nederland. Dit resulteerde in mooie en spannende wedstrijden op topniveau.

In de hoogste categorie waren Wouter de Wildt en Yolanda van Dijk, (beiden BC Iduna), de sterkste in de single. Tom Blinde van TFS Barendrecht was in vorm en won zowel de dubbel als de mix in deze lustrumeditie. In het vrouwendubbel was Tak Ling Lam van de organiserende vereniging BC Asterix samen met haar zus Tak Chin Lam, de sterkste in de vrouwendubbel. In de categorieën 5 en 7 was er meer succes voor spelers van de thuisspelende club. Maar de prijs voor de best presterende vereniging ging dit jaar naar BC Iduna uit Utrecht. Een heuse shuttletaart was hier de hoofdprijs.

geplaatst door

verkregen via BC Asterix

Wat vind jij? Er zijn al 77 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws