Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

Utrechtse Sportpenning voor drie vrijwilligers van DVS-Koto Misi

© Badminton Nederland+

Zaterdag 11 april vond in het kader van het 50-jarig bestaan van badmintonvereniging DVS-Koto Misi een reünie plaats.

Tijdens deze reünie waren er verschillende feestelijkheden te vieren met als hoogtepunt het uitreiken van de Utrechtse Sportpenning aan drie zeer betrokken vrijwilligers. De Sportpenning van de Gemeente Utrecht is in 1985 ingesteld. De penning is in brons uitgevoerd en vertoont aan de voorzijde het wapen van Utrecht.

Onder het oog van 80 (oud-)leden mochten Wim Gotink, Fons Vendrik en John Tjoa de Sportpenning van wethouder Sport, Paulus Jansen, in ontvangst nemen. Wim Gotink en Fons Vendrik hebben ongeveer 20 jaar geleden de nog steeds succesvolle jeugdafdeling opgezet en zijn tot op heden zeer betrokken bij alle hand- en spandiensten binnen en rondom de club. John Tjoa zet zich al jaren trouw in als seniorentrainer en traint momenteel op zijn 87ste nog altijd tweemaal per week de competitiespelers. Deze drie unieke vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen de vereniging DVS-Koto Misi en zijn de eerste badmintonners die deze penning in ontvangst mochten nemen.

Tijdens de reünie in het kader van het tiende lustrum, kwam naast wethouder Sport Paulus Jansen, ook de voorzitter van Badminton Nederland, Clemens Wortel langs om deze feestelijkheid met de vereniging te vieren. Hij overhandigde voorzitter Tom Jansen een bokaal ter ere van het 50-jarig bestaan.

Badmintonvereniging DVS-Koto Misi speelt op de dinsdagen in sporthal Lunetten en op de woensdagen en zaterdagen (jeugd) in sporthal Hoograven. Meer info is te vinden op www.dvs-kotomisi.nl.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Versnelde opleiding Sportleider 3 badminton

3 jaar geleden

volgend artikel

Gemengddubbel topjeugd toch best complex

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 12 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws