badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Victor Dutch International in Wateringen sterk bezet - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen

Victor Dutch International in Wateringen sterk bezet

Victor Dutch International in Wateringen sterk bezet - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen +

Donderdag 16 april beginnen de kwalificatiewedstrijden al om 9.00 uur van een van de belangrijkste internationale toernooien die in Nederland worden gehouden. Deze kwalificatiewedstrijden zullen zeker tot 20.00 uur duren.

Dit toernooi wordt door VELO voor de 16e keer georganiseerd in de eigen hal en is een van de sterkste Europese toernooien met een hoog prijzengeld. U kunt ook alle wedstrijden thuis via YouTube bekijken en dit wordt ondersteund met livescore.

Vrijdag begint het hoofdtoernooi eveneens om 9.00 uur en zullen ook om 21.00 uur de laatste partijen de baan opgaan. Zaterdag beginnen de kwartfinales om 12.00 uur en de halve finales na een rustuur vermoedelijk om 17.00 of 18.00 uur. Zondag starten de finales om 12.00 uur en zullen deze volgens een opgegeven volgorde zoals door de referee bepaald worden gespeeld.

In de mannen dubbels hebben wij als Nederland evenals in de damesdubbels dubbels en gemengddubbels weinig te verwachten in de finales van onze Nederlandse spelers en speelsters. Zij houden zich blijkbaar liever in het buitenland op. Maar liggen er zeer zeker kansen in de dames single met de winnares van vorig jaar Soraya de Visch Eijbergen die nu als derde geplaatst door Badminton Europe is. Of zorgt onze Soraya voor een verrassing tegen mogelijk de Deense Anna Thea Madsen die eerste staat geplaatst?

Bij de mannen single schijnen wij meer mogelijkheden te hebben. De nummer 1 en 7 geplaatste spelers te weten Eric Pang en Nick Fransman komen vandaag nog in de finale tegen elkaar uit in Zagreb in Kroatië.

Laten we niet vergeten dat we op nummer 4 van de plaatsingslijst ook nog hebben staan Erik Meijs uit Zoetermeer en misschien kan Erik voor een verrassing zorgen.

Al met al weer een prachtig toernooi om topbadminton te gaan bekijken.

geplaatst door

verkregen via Van Zundert / VELO

Wat vind jij? Er zijn al 62 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws