SportSport

Victor Dutch International in Wateringen sterk bezet

Victor Dutch International in Wateringen sterk bezet

Donderdag 16 april beginnen de kwalificatiewedstrijden al om 9.00 uur van een van de belangrijkste internationale toernooien die in Nederland worden gehouden. Deze kwalificatiewedstrijden zullen zeker tot 20.00 uur duren.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Dit toernooi wordt door VELO voor de 16e keer georganiseerd in de eigen hal en is een van de sterkste Europese toernooien met een hoog prijzengeld. U kunt ook alle wedstrijden thuis via YouTube bekijken en dit wordt ondersteund met livescore.

Vrijdag begint het hoofdtoernooi eveneens om 9.00 uur en zullen ook om 21.00 uur de laatste partijen de baan opgaan. Zaterdag beginnen de kwartfinales om 12.00 uur en de halve finales na een rustuur vermoedelijk om 17.00 of 18.00 uur. Zondag starten de finales om 12.00 uur en zullen deze volgens een opgegeven volgorde zoals door de referee bepaald worden gespeeld.

In de mannen dubbels hebben wij als Nederland evenals in de damesdubbels dubbels en gemengddubbels weinig te verwachten in de finales van onze Nederlandse spelers en speelsters. Zij houden zich blijkbaar liever in het buitenland op. Maar liggen er zeer zeker kansen in de dames single met de winnares van vorig jaar Soraya de Visch Eijbergen die nu als derde geplaatst door Badminton Europe is. Of zorgt onze Soraya voor een verrassing tegen mogelijk de Deense Anna Thea Madsen die eerste staat geplaatst?

Bij de mannen single schijnen wij meer mogelijkheden te hebben. De nummer 1 en 7 geplaatste spelers te weten Eric Pang en Nick Fransman komen vandaag nog in de finale tegen elkaar uit in Zagreb in Kroatië.

Laten we niet vergeten dat we op nummer 4 van de plaatsingslijst ook nog hebben staan Erik Meijs uit Zoetermeer en misschien kan Erik voor een verrassing zorgen.

Al met al weer een prachtig toernooi om topbadminton te gaan bekijken.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!