badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Viktor Axelsen was voor 20 minuutjes in bezit van WK-zilver' en is gemaakt door BWF
© BWF

Viktor Axelsen was voor 20 minuutjes in bezit van WK-zilver

Deze afbeelding hoort bij 'Viktor Axelsen was voor 20 minuutjes in bezit van WK-zilver' en is gemaakt door BWF
© BWF+

Een slip of the tongue van BWF-voorzitter Poul-Erik Hoyer tijdens een lunch met Viktor Axelsen deed de jongste van de twee Denen voor enige tijd denken WK-zilver te hebben na Lee Chong Wei's dopingban en diskwalificatie voor zijn WK-prestaties.

Het bleek om een overhaaste uitspraak van Hoyer te gaan. De fout van Hoyer lag in het feit dat alleen als de gouden medaille winnaar ontdaan wordt van zijn medaille, de anders geplaatsten omhoog geschoven worden. Viktor won vorig jaar WK-brons.

Viktor Axelsen kon dus slechts even genieten van WK-zilver en hij nam de vergissing sportief op. "Het was een beetje als een achtbaan, maar ik kan er met een glimlach op terugkijken. De lunch is voor rekening van Poul-Erik Hoyer.

door

via Badmintonbladet.dk

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws