badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
BNL-bestuur werkt aan zakelijke netwerk in China - Clemens Wortel
© Clemens Wortel

BNL-bestuur werkt aan zakelijke netwerk in China

BNL-bestuur werkt aan zakelijke netwerk in China - Clemens Wortel
© Clemens Wortel +

Op dit moment zijn voorzitter Clemens Wortel en bestuurslid Ger Tabeling namens Badminton Nederland in China. Niet alleen voor verplichtingen bij de Badminton World Federation, maar ook om sponsormogelijkheden te vergroten.

Vandaag, vrijdag 15 mei, vindt het Members Forum plaats en morgen, zaterdag 16 mei, is de BWF Annual General Meeting waarin Nederland namens de badmintonbond vertegenwoordig wordt. Een goed moment om internationale betrekkingen aan te halen.

Contacten leggen in China

Wortel en Tabeling zijn ontvangen door een groot scheepsbouwbedrijf in Wuhan, de thuisstad van meervoudig Nederlands Kampioen Yao Jie. Het bestuur werkt hard aan een zakelijke samenwerking om zo draagvlak te creëren voor sponsoring. Deze activiteiten sluiten daarmee aan op het recente bezoek aan de Chinese ambassade in Nederland.

Wat vind jij? Er zijn al 45 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws