badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Carsten Mogensen en Mathias Boe publiekstrekkers tijdens European Games 2015' en is gemaakt door BWF
© BWF

Carsten Mogensen en Mathias Boe publiekstrekkers tijdens European Games 2015

Deze afbeelding hoort bij 'Carsten Mogensen en Mathias Boe publiekstrekkers tijdens European Games 2015' en is gemaakt door BWF
© BWF+

Badmintonland Denemarken is in Baku vertegenwoordigd in alle categorieën. Naast Mathias Boe en Carsten Mogensen als nummer één in de herendubbelcategorie hebben Sara Thygesen en Nichlas Nohr zich gekwalificeerd als derde in het gemengddubbel.

Het is echt spannend om dit paar aan de Europese Spelen te zien deelnemen. Dit na Sara Thygesen's bescheiden prestaties bij de onlangs gehouden Sudirman Cup, waar ze optrad als topspeelster aan het damesfront in de afwezigheid van Kamilla Rytter Juhl en Chris Pedersen.<-p>

In het damesdubbel wordt Denemarken vertegenwoordigd door Maria Helsbol en Lena Grebak, gekwalificeerd als 11e van de 16 paren. Twee Deense vrouwen enkelspel hebben hun weg gevonden naar de Europese Kampioenschappen. Terwijl er slechts ruimte is voor 16 paren in elk van het dubbelspel, worstelen alle 32 spelers voor het kampioenschap in beide singles van vrouwen en mannen bij de Europese Spelen.

In het vrouwenenkelspel zien we de Denen Anna Thea Madsen en Line Kjaer Feldt en ze zijn gekwalificeerd als respectievelijk nummer twee en drie . Bij het mannenenkelspel is het Emil Holst de Deense kleuren moet verdedigen, gekwalificeerd als nummer twee, na de Ier Scott Evans.

De plaatsingslijst wordt op 28 mei vrijgegeven en op 2 juni vindt de loting plaats.

door

via Badmintonbladet.dk

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

De titel trainer onwaardig

3 jaar geleden

volgend artikel

Badminton Vlaanderen worstelt met ranglijstsysteem

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 9 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws