SportSport

De frisse beentjes van Iris Tabeling

De frisse beentjes van Iris Tabeling

Zaterdag 24 mei, vertrek van huis 08.45 uur. Aankomst Ibis hotel Australië, Sydney, zondag 25 mei 18.20. Pfoeh, dat was mij de reis wel zeg.

Ken je BV Veenshuttle al?

Eerst een vlucht naar Singapore, daar een overstap en toen naar Sydney. Erg gelukkig werd ik wel na de eerste lange vlucht, want ze hebben op Singapore airport gratis massage stoelen! Daar heb ik dus ook zeker even gebruik van gemaakt.

Mijn benen vonden het op dat moment wat minder leuk, maar toen ik eenmaal wat losser was gemasseerd vonden ze het toch ook wel erg prettig. Met frisse beentjes dus in ieder geval aan de tweede vlucht begonnen en een aantal films en tijdschriften later was ik dan op Australische bodem.

Even snel wat avondeten gezocht, heerlijk gedoucht, tandjes gepoetst (al die kleine dingen die je zooooo mist als je lang aan het reizen bent, en dan weer extra waardeert als je het kan doen) en toen mijn bed in gedoken. Een nacht van 11,5 uur gemaakt en maandag stond een training in de main hall op het programma.

De rest van de ploeg was een half uurtje na mij gearriveerd zondag dus we waren compleet. Even kunnen wennen aan de main hall, toen nog even in de practice hall gespeeld en de rest van de dag waren we vrij om te gaan waar we wilde. Aangezien ik nog behoorlijk moe was, was het vooral zaak om bezig te blijven zodat ik niet toe zou geven aan mijn jetlag.

Sydney city was dus een logische keus! En toen we daar kwamen hoorden we dat geluk hadden, want deze twee weken was er een speciaal evenement dat zodra het donker werd (en het is hier winter dus dat was al om 17.30 uur) er allemaal lichtjes en muziek aan zouden gaan, ook op het Opera House! Uiteraard dus gebleven tot die tijd, genoten van al het moois, daar wat gegeten en om 21.00 uur waren we weer terug in het hotel. Weer een goede nacht gemaakt, niks te klagen tot dusver over mijn jetlag.

Lees de rest van dit artikel op de website van Iris Tabeling.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!