badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Eefje Muskens: vier weken op reis... ik ben er klaar voor! - Eefje Muskens
© Eefje Muskens

Eefje Muskens: vier weken op reis... ik ben er klaar voor!

Eefje Muskens: vier weken op reis... ik ben er klaar voor! - Eefje Muskens
© Eefje Muskens +

Op dit moment ben ik op Schiphol samen met Selena, wachtend op onze vlucht van 13.30. Het Olympisch kwalificatietraject zal nu echt van start gaan!

Als eerste ga ik naar Guangzhou waar ik met de rest van het team zal deelnemen aan het WK teams.

Op dit toernooi kunnen wij 'gratis' olympische punten ophalen en uiteraard willen wij als team ook het hoogst mogelijke resultaat behalen. Hierna vlieg ik door naar Australië om daar twee weken te verblijven, waarvan een week trainen is. Vanuit daar vliegen we later door naar Jakarta voor de Indonesië Open! Heel veel reizen, maar er zal soms ook wat tijd zijn voor ontspanning en kunnen we een klein beetje de toerist uithangen!

Voordat deze reis begon ben ik eerst nog druk geweest met verhuizen. Ik blijf uiteraard gewoon in Arnhem wonen, alleen zit nu bijna in de stad in een superappartement! Een hoop gesjouw en geregel, maar alles staat, is ingericht en ik ben er erg blij mee.

Over 4 weken kan ik er even een weekje van genieten. Ook ben ik met mijn Duitse team kampioen geworden van Duitsland afgelopen zaterdag! Erg leuk en er waren veel toeschouwers. Helemaal top dus. Ik hou jullie op de hoogte!

geplaatst door

verkregen via Eefje Muskens

vorig artikel

Iggy Van Damme: Beste Badminton Vlaanderen

3 jaar geleden

volgend artikel

Robin Tabeling: Geen nieuws is vaak goed nieuws

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 42 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws