badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Erik Meijs inspireert jeugd BC Drop Shot - BC Drop Shot
© BC Drop Shot

Erik Meijs inspireert jeugd BC Drop Shot

Erik Meijs inspireert jeugd BC Drop Shot - BC Drop Shot
© BC Drop Shot +

Ter voorbereiding van het Phytalis Drop Shot Grand Prix toernooi hebben de jeugdspelers van Drop Shot een clinic gekregen van Erik Meijs.

Erik is ooit begonnen als jeugdspeler bij Drop Shot. Hij is momenteel uitgegroeid tot nummer twee van Nederland. Afgelopen weekend won hij het Grand Prix toernooi.

De clinic is aangeboden door Phytalis ter promotie van het Phytalis Drop Shot toernooi en ter ondersteuning van Erik Meijs om zijn reis naar Jakarta te bekostigen.

Erik had speciaal voor de clinic een oude bekende van Drop Shot uitgenodigd: Leon Nottelman. Leon heeft recent afscheid genomen van de jeugd van Drop Shot als trainer, omdat hij verhuisd is naar Almere. Ook Leon staat in de top 10 van de Nederlandse ranking.

Voor de jeugdspelers was het erg leuk om te ervaren hoe topspelers trainen en hoe zij zich voorbereiden op wedstrijden. Na de warming-up volgden verschillende trainingsoefeningen. De clinic werd afgesloten met een demowedstrijd tussen Erik Meijs en Leon Nottelman.

Kortom, een inspirerende sessie. Wie weet komt er een nieuwe Erik Meijs voort uit de jeugd van Drop Shot!

geplaatst door

verkregen via BC Drop Shot

Wat vind jij? Er zijn al 52 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws