badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Hard trainen down under om top te blijven - Jacco Arends
© Jacco Arends

Hard trainen down under om top te blijven

Hard trainen down under om top te blijven - Jacco Arends
© Jacco Arends +

Jacco Arends traint deze week samen met mix dubbelpartner Selena Piek mee met de Australische selectie. De trainingsarbeid is er ter voorbereiding op de Star Australian Open van eind mei. Daar treffen ze in de 1e ronde de nummers 2 van de wereld.

"Hier in Melbourne zijn prachtige faciliteiten", zegt Jacco enthousiast als we hem snel even spreken in de pauze van een trainingssessie. Over de faciliteiten niets dan lof. Dat is anders als we het over het spelschema van de mix dubbel bij de Star Australia Open hebben. "We hebben zwaar geloot. We treffen de als eerste geplaatste Chinezen Ma Jin en Xu Chen. Op dit moment staan ze 2e op de wereldranglijst en wij 17e." Toch houdt Jacco met partner Selena goede hoop door te gaan naar de tweede ronde.

Ook Jorrit de Ruiter speelt met partner Samantha Barning in de eerste ronde tegen twee Chinezen. Huang Yaqiong en Lu Kai zijn hun tegenstanders. De Chinezen staan 6e en de Nederlanders 22e op de wereldranglijst.

Lees de rest van dit bericht op de website van rondomsport.nl.

geplaatst door

verkregen via rondomsport.nl

vorig artikel

BC Drop Shot trapt af als flagship

3 jaar geleden

volgend artikel

Eefje en Selena: We lijken wel een getrouwd stel!

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 54 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws