badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
BVO en DVS samen verder als BC MeerShuttle - Dichtbij
© Dichtbij

BVO en DVS samen verder als BC MeerShuttle

BVO en DVS samen verder als BC MeerShuttle - Dichtbij
© Dichtbij +

De Vliegende Shuttle (DVS) met zo'n 175 leden bestaat dit jaar 65 jaar. En ook Overbos (BVO) loopt met haar meer dan 35-jarige bestaan al lang mee in de badmintonwereld.

Voor een sterkere vereniging en een nog beter badmintonaanbod met veel activiteiten voor alle jeugd- en seniorleden besloten beide verenigingen om te gaan fuseren. Door het in elkaar schuiven van de beide competitieselecties ontstaat ook een competitieafdeling die zowel regionaal als landelijk goed is vertegenwoordigd.

De voorzitters Ramon Riedijk (DVS) en Albert Schoof/Sandra Vlaar (BVO) zien de fusie helemaal zitten. Ook uit de ledenvergaderingen van beide verenigingen kwamen positieve geluiden. Goede reden dus om op de ingeslagen weg verder te gaan. Grote vraag was wat de naam zou worden van de nieuwe vereniging die gelijk tot de grootste badmintonverenigingen van Nederland gaat behoren. De prijsvraag die werd uitgeschreven leverde vele mooie namen op. Maar de 'winnaar' werd BC MeerShuttle.

De onthulling van deze naam vond op ludieke wijze plaats door sportwethouder Adam Elzakalai, tezamen met de voorzitters van beide verenigingen, tijdens de Sportfair op zondag 7 juni 2015. De nieuwe huisstijl die past bij de uitstraling van de nieuwe vereniging, wordt feestelijk onthult bij de opening van het nieuwe seizoen! Hoewel de fusievereniging tot de grotere in Nederland behoort, zijn nieuwe leden meer dan welkom. Kennismaken met deze flitsende sport? Kom dan eens langs op een van de open avonden op 16 en 17 september. De speellocatie is Sportplaza Het Spectrum.

geplaatst door

verkregen via BC Meershuttle

vorig artikel

Aangepast badminton steeds meer in the picture

3 jaar geleden

volgend artikel

Drie Belgische officials naar RIO 2016

3 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 51 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws