badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Denemarken organiseert het EK Badminton in 2017

Denmark will host the major European badminton event in 2017, the European Championships. This was announced by Badminton Europe (BEC) today. The event will take place from 25 to 30 April in the Danish city of Kolding in Southern Denmark.

Denemarken organiseert het EK Badminton in 2017 - Badminton Europe
© Badminton Europe
Denemarken organiseert het EK Badminton in 2017 - Badminton Europe
© Badminton Europe +

 

"We are happy to allocate our biggest event to Denmark. I am sure that the tournament will be organized at a very high level. With Badminton Denmark we will have a great partner who will try to seek new standards in organizing European Championships. That fits very well with our ambitions to continuously increase the standard of the event", says Brian Agerbak, General Secretary of Badminton Europe.

"It is again a fantastic opportunity to present our sport with international focus in Denmark after the successful World Championships in 2014. We will work hard to give the spectators a great experience and we want to present our sport in an innovative manner", says Rene Tft, President of Badminton Denmark.

The 2017 European Championships will be played in the Tre-For Arena in Kolding. Denmark hosted European Badminton Championships in 1996 and 2008. The 2016 European Championships will take place in France.

geplaatst door

verkregen via Badminton Europe

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 19 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws