clubzoeker

Erik Meijs gaat aan de slag met de tapijtvloer van The Smashing Fellows

Erik Meijs gaat aan de slag met de tapijtvloer van The Smashing Fellows

Na de ondertekening van een contract bij DEO uit Nootdorp stond afgelopen vrijdag de volgende tekensessie op het programma, namelijk bij Badmintonclub The Smashing Fellows (TSF) uit Schiedam.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Ook TSF was op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer en na een selectietraject heb ik met hen overeenstemming bereikt. Ook hier heb ik eerst een gasttraining moeten geven en hebben we enkele gesprekken gevoerd. Uiteindelijk ben ik gevraagd om de trainingen te gaan leiden het komende seizoen. TSF is een gezonde vereniging en promoveerde de laatste jaren van de regionale 2de klasse naar de 4de divisie landelijk. Aankomend seizoen hebben ze naast het landelijke team nog 6 regionale teams in de hoofdklasse, 1ste klasse, 4de klasse, 6de klasse en de herencompetitie. We gaan proberen om de bestaande posities vast te houden en waar mogelijk verder te groeien en te promoveren.

Tijdens alle contacten heb ik gemerkt dat de sfeer ontzettend goed is binnen de groep. Men is fanatiek en leergierig en dat is heel fijn om mee te werken. Ik kan niet wachten om ook met deze club aan de slag te gaan en hopelijk met een lange en mooie relatie! Onder het genot van een drankje hebben we afgelopen vrijdag het contract ondertekend. Eind augustus ga ik van start.

Vervolgens afgelopen zaterdag naar Middelburg naar badmintonclub Sinar '75 afgereisd, tezamen met Jerry Natenstedt, waar wij een demonstratie hebben verzorgd tijdens het eerste Kumpoo Arkema toernooi. Altijd lastig om een nieuw toernooi neer te zetten, zeker als het in een uithoek van Nederland is. Maar ik vind het belangrijk dat ook in die streken mooie toernooien worden georganiseerd. Klasse 1 was dit keer moeilijk goed gevuld te krijgen vanwege concurrentie van enkele andere toernooien, maar in de andere klassen was er een goede opkomst

Lees de rest van dit artikel op de website van Erik Meijs.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Voor het Olympische traject begon kreeg ik meerdere kansen om mij te kwalificeren voor de Olympisch Spelen in 2024 in Parijs. Een…

12 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!