badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Gayle Mahulette speelt een leerzaam toernooi in Letland - Gayle Mahulette
© Gayle Mahulette

Gayle Mahulette speelt een leerzaam toernooi in Letland

Gayle Mahulette speelt een leerzaam toernooi in Letland - Gayle Mahulette
© Gayle Mahulette +

Samen met Vincent vloog ik donderdag 28 mei naar Letland, om het toernooi Riga International te spelen. We zaten in een leuk modern hotel en het bleek dat wij niet de enige Nederlanders waren.

Een grote groep senioren groetten ons bij aankomst en er waren nog een aantal Nederlandse koppels die ook aan sightseeing deden. We kwamen 's avonds laat aan, dus we hadden nog maar weinig tijd om naar de supermarkt te gaan. Gelukkig was deze dichtbij het hotel in de shoppingmall.

Op vrijdag moest ik om 14:00 uur spelen tegen iemand uit Letland. De eerste set ging goed, ik kon goed de aanval inzetten en maakte bijna geen fouten. Zij speelde aan het einde van de set wel gauw uit op de achterlijn, en zo had ik de eerste set snel gewonnen met 21-4. In de tweede set ging zij ook niet goed van start en bij de rust (bij een stand van 11) gaf zij aan dat ze niet meer verder kon spelen. Een paar dagen geleden was zij namelijk door haar enkel gegaan. Deze partij was dus snel voorbij, maar ik was blij dat ik toch nog een set heb kunnen spelen om te wennen aan de hal en in te komen in mijn slagen.

In de volgende ronde moest ik tegen de als 6e geplaatste Russin. Na mijn eerste wedstrijd kon ik haar op de baan ernaast nog snel analyseren. Een sterke dame die wel van lange rally's houdt, dat was duidelijk. Zoals de meeste Russen een echte machine die maar door blijft gaan.

Lees de rest van dit artikel op de website van Gayle Mahulette.

geplaatst door

verkregen via Gayle Mahulette

Wat vind jij? Er zijn al 55 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws