Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

Gemeentelijke onderscheiding voor jonge BAN-vrijwilliger

© Badminton Nederland+

Locoburgemeester en tevens wethouder van Sport in de gemeente Amersfoort, Hans Buijtelaar, heeft zondag 31 mei na afloop van het ouder-kind toernooi van BAN de Gemeentelijke Jongeren Onderscheiding uitgereikt aan BAN-vrijwilliger Chris Ketterink.

De gemeentelijke bestuurder prees de jonge Chris (20 jaar) vanwege diens jarenlange enthousiaste en veelzijdige inzet voor de badmintonvereniging. Chris verzorgt niet alleen op uitstekende wijze de BAN website en de regelmatige uitgave van de digitale Nieuwsbrief. Chris is ook lid van de recreatiecommissie, de barcommissie en de wervingscommissie. Hij was betrokken bij de organisatie en de uitvoering van het Oud en Nieuw toernooi, al enkele jaren actief bij de organisatie van de BAN clubkampioenschappen. Chris werkte mee aan de scholensportkampioenschappen, de BAN Jeugd Open en de badmintonclinics bij de Koningsspelen en het Ouder Kind Toernooi. De komende week is hij een van de vrijwilligers bij het BAN jeugdkamp.

Dick Oosterbeek van Badminton Nederland ging in zijn toespraak in op het grote belang van vrijwilligers voor een goed functionerende sportvereniging. "Zonder vrijwilligers kan een sportclub niet functioneren. Omgekeerd verdienen vrijwilligers het om gezien en gewaardeerd te worden." Hij overhandigde Chris een fraaie oorkonde.

BAN-voorzitter Victor Meier zei dat Chris een man is van daden, snel handelen, betrokkenheid, meedenken, een enorme energie en betrouwbare inzet voor de badmintonvereniging. Hij sprak de hoop uit dat BAN nog lang van de inzet van Chris gebruik mag maken.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Een druk weekend voor Jordy Brouwer

2 jaar geleden

volgend artikel

Gayle Mahulette speelt een leerzaam toernooi in Letland

2 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 9 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws