badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Het seizoen zit erop

Gisteren is het laatste toernooi van het seizoen gespeeld. Dit toernooi werd georganiseerd door BC Bever.

Het seizoen zit erop - Edwin Sundermeijer
© Edwin Sundermeijer
Het seizoen zit erop - Edwin Sundermeijer
© Edwin Sundermeijer +

 

Ik had mij ingeschreven voor het mannenenkel en de mixdubbel. In het mannenenkel zat ik in een behoorlijke zware poule, waaronder Carmen van Kester en Bas den Turck.

Er zijn twee dames die meedoen in het mannenenkel, n.l., Carmen van Kester en Megan Hollander. Reden van deze deelname is dat zij te sterk zijn voor de dames en tegenstand moeten hebben om verder in hun ontwikkeling te komen.

De eerste wedstrijd speelde ik tegen Carmen. Was al met al toch erg moeizaam. Carmen speelde sterk. Na een langdurige blessure komt zij toch weer op har oude niveau. Uiteindelijk wist ik de wedstrijd in 3 sets te winnen. De tweede wedstrijd, daar had ik wat minder moeite mee. De 3e en laatste wedstrijd in de poule stond ik wederom tegen Bas den Turck. Vooral in de 1e set ging het behoorlijk gelijk op (25-23 in mijn voordeel). In de 2e set begon het voor mij wat beter te lopen. Ik kreeg meer vat op zijn spel. Wedstrijd wist ik in 2 sets te winnen. Ook Bas liet blijken dat de juiste training zijn vruchten beginnen af te werpen. Ik zal in het komende seizoen hier nog een behoorlijke zware dobber aan krijgen. Top gespeeld, Bas den Turck!

Lees de rest van dit artikel op de website van Eddy Boerman.

geplaatst door

verkregen via Eddy Boerman

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 12 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws