Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

Resultaten onderzoek contributiesysteem bekend

© Badminton Nederland+

In het kader van A Clear Future is Badminton Nederland in 2015 aan de slag gegaan met de herziening van de contributiesystematiek. De afgelopen jaren zijn er diverse malen veranderingen geweest in de opzet en uitvoering van het contributiesysteem.

Badminton Nederland streeft naar een gedragen, goed uitvoerbaar en transparant systeem. Het recent gehouden onderzoek, waar maar liefst 129 penningmeesters op hebben gereageerd, is daarin de eerste stap geweest. De uitkomsten geven een goed beeld van de ervaringen en wensen van de badmintonverenigingen. Deze uitkomsten zullen wij gebruiken als uitgangspunten waarmee het nieuw te ontwikkelen contributiesysteem uitgewerkt kan worden.

De onderzoeksresultaten worden op de Jaarvergadering van 27 juni aan de afgevaardigden gepresenteerd. Hierna wordt begonnen aan de uitwerking van het nieuwe contributiesysteem, dat per januari 2017 in zal gaan.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Iris Tabeling trekt 1 miljoen uit de muur!

2 jaar geleden

volgend artikel

Badminton Europe lanceert Virtual Badminton Manager

2 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 13 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws