Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© badmintonline.nl

Amazing Oriental jeugdsponsor Yonex Dutch Open

© badmintonline.nl+

Amazing Oriental, een Aziatische supermarktketen met 20 vestigingen in Nederland en met een assortiment van meer dan 8.000 authentieke A-merken uit Azië, heeft zich als jeugdsponsor verbonden aan de Yonex Dutch Open 2015, die van 6 t/m 11 oktober in het Topsportcentrum in Almere plaats vindt.

Badminton Nederland is zeer verheugd met deze nieuwe samenwerkingspartner. Amazing Oriental maakt het o.a. mogelijk dat alle jeugd t/m 17 jaar gratis toegang heeft. Ook zal Amazing Oriental zichtbaar verbonden zijn aan de opkomst van de halve finalisten op zaterdag en de finalisten op zondag waarbij iedere speler samen met een kind aan de hand de arena betreedt.

In alle 20 vestigingen van Amazing Oriental zal de Yonex Dutch Open aangekondigd worden via posters/flyers en tv-schermen. In de Amazing Oriental supermarkt in Almere zal het in de aanloop naar de Yonex Dutch Open mogelijk zijn om kaartjes te kopen voor de Yonex Dutch Open.

Amazing Oriental en badminton

Badminton is een topsport waarbij de beoefenaar snelheid, kracht, bliksemsnelle reflexen, uithoudingsvermogen en een goede hand-oog-coördinatie moet bezitten. Door het mede mogelijk te maken van gratis toegang voor jeugd t/m 17 jaar zorgt Amazing Oriental er voor dat jongeren bij de Yonex Dutch Open kennis kunnen maken met badminton op hoog niveau. Hopelijk worden ze net zo enthousiast over deze sport als wij.

Meer informatie

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 9 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws