Eefje Muskens zit zonder sponsor: inkoppertje voor Babolat?

Eefje Muskens zit zonder sponsor: inkoppertje voor Babolat?

Nog een kleine week voordat ik vertrek naar Jakarta voor het WK. De afgelopen weken hebben in het teken gestaan van het WK met veel zware trainingen in het begin naar meer explosiviteit nu.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

We voelen ons goed en hebben zin om te gaan knallen. Op onze gezamenlijke site zal later een stukje geplaatst worden over onze loting.

Ook zijn er in de laatste weken een hoop dingen gebeurd en ben ik heel erg druk geweest met het vinden van een nieuwe sponsor. Ongeveer 6 weken geleden heb ik te horen gekregen dat het contract met Fleet stopgezet gaat worden en Fleet niet meer onder leiding van Richard Verschuren op de Nederlandse markt verder zal gaan. Fleet gaat overgenomen worden en zal dus nog wel blijven bestaan, maar voor mij is er dus een einde gekomen aan dit avontuur. Voorheen had ik niet kunnen bedenken dat dit na een jaar al zou gebeuren en baal er ook flink van. Een onzekere periode voor mij want hierdoor raak ik ook bepaalde inkomsten kwijt die hard nodig zijn. Het is nu zaak dat ik snel een nieuwe sponsor vind en me dan weer volledig kan focussen op mijn Road to Rio! Dus als er mensen ideeën/tips hebben, stuur mij alsjeblieft een berichtje!!

Natuurlijk vind ik het ook erg vervelend voor Richard, hij heeft erg hard gewerkt voor dit bedrijf en er veel tijd en energie ingestopt. Een ruim toegankelijk assortiment van goed ontworpen en kwalitatieve badmintonartikelen aanbieden tegen zo laag mogelijke consumentenprijzen, zodat zo veel mogelijk mensen ze kunnen betalen en lekker kunnen gaan badmintonnen was zijn insteek. Helaas heeft dit vroegtijdig moeten stoppen, maar toch heb ik een goed jaar gehad met een goede samenwerking wat top was! Ik wens Richard dan ook het beste toe, maar wij blijven nog gewoon contact houden met elkaar dus dat komt goed!

Deze week staan nog 4 trainingen op het programma en dan kunnen we gaan genieten van het weekend. Voordat ik naar het WK vertrek zal ik nog een laatste update schrijven op mijn pagina.

Fijn weekend alvast iedereen.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!