Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© badmintonline

Schrijf je in voor een jeugdclinic tijdens de Yonex Dutch Open 2015!

© badmintonline+

Een uitgelezen mogelijkheid om met de jeugdleden van uw vereniging topbadminton te kijken én actief in een bijzondere setting te spelen.

Altijd al een uitdagende en spetterende training willen hebben van een Nederlandse badmintontopper? Dan is dit je kans! Tijdens de 67ste editie van de Yonex Dutch Open (6 t/m 11 oktober 2015) in Topsportcentrum Almere, organiseert Badminton Nederland weer jeugdclinics.

Op zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2015 is het mogelijk om onder leiding van Nederlandse topspelers of topspeelsters een clinic te volgen (en na afloop hem of haar alles te vragen over diens topsportleven). De clinics vinden op zaterdag 10 oktober plaats in het Topsportcentrum in Almere, waar ook de Yonex Dutch Open wordt gehouden en op zondag 11 oktober in sporthal Stedewijk in Almere. De inschrijving sluit op 1 oktober 2015!

De jeugdclinics zijn toegankelijk voor groepen van maximaal 16 kinderen en 4 volwassen begeleiders en duren ongeveer een uur. Daarnaast krijgt iedere deelnemer een verrassing &aecute;n hebben naast de deelnemers ook de opgegeven begeleiders gratis toegang tot de Yonex Dutch Open voor dezelfde dag.

De kosten voor een jeugdgroep bedragen speciaal voor leden van Badminton Nederland €189,00. Het is ook mogelijk om met kleinere groepen in te schrijven (tot 8 kinderen en 2 volwassen begeleiders); de kosten zijn dan €95,00.

Hoe kun je jouw vereniging inschrijven?

Je kunt jouw vereniging opgeven voor de jeugdclinics door het inschrijfformulier in te vullen. Daar vul je de volgende gegevens in: naam vereniging, contactpersoon (met e-mailadres en telefoonnummer) en de groepsgrootte (kinderen en volwassenen). Klik hier voor het inschrijfformulier.

Na sluiting van de inschrijving (op 1 oktober 2015) wordt de indeling gemaakt, waarna je deze indeling per e-mail zult ontvangen. In deze e-mail lees je ook hoe de toegangskaarten voor de begeleiders worden verstuurd waarmee je toegang krijgt tot de jeugdclinic en de Topsporthal in Almere.

Houd er wel rekening mee dat pas na betaling van de factuur je definitief verzekerd bent van deelname.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws