Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

Steunbetuigingen doen Nathalie Mulders goed

© Badminton Nederland+

Twee weken geleden ben ik betrokken geweest bij een ernstig auto-ongeluk, waarbij de aanhanger van een tegenligger los is geschoten die frontaal op mijn auto is geklapt.

Met ernstig letsel ben ik toen in het ziekenhuis opgenomen. Ik had onder andere een gebroken knieschijf, 5 gebroken ruggenwervels, gebroken duim, peesletsel in mijn hand en diverse inwendige kneuzingen. Het herstel gaat voorspoedig en ben inmiddels weer thuis. Iedere dag merk ik dat ik vooruit ga, maar heb nog een lange weg te gaan. Ik kijk er naar uit om weer in de hal te staan.

Ik wil iedereen bedanken voor de vele lieve berichtjes, kaartjes, mailtjes en bloemen die ik heb gehad. Dat doet me goed en sterkt me in de strijd naar volledig herstel.

Nathalie Mulders

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Erik Meijs tekent tweejarig contract met Victor

2 jaar geleden

volgend artikel

Paul Kleijn: Niet lullen, maar poetsen

2 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws