Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© OroDenmark

Bondsvoorzitter Clemens Wortel brengt werkbezoek aan OroDenmark

© OroDenmark+

Vorige week heeft bondsvoorzitter Clemens Wortel een werkbezoek gebracht aan het OroDenmark badmintonkamp op het bekende Deense eilandje Oro.

De voorzitter was onder de indruk van de sfeer die in de sporthal heerste. "Alles ademde badminton uit", zo verklaarde hij: de professionaliteit van de Nederlandse en Deense trainers, de inzet van de soms zeer jeugdige deelnemers uit verschillende landen, de innovatieve trainingsprogramma's met veel persoonlijke aandacht.

De voorzitter mocht zelf een aantal uren gasttraining geven en voerde intensieve gesprekken met de coaches om input te krijgen voor het geplande trainersplatform in het najaar, waarop een begin zal worden gemaakt voor de zo gewenste terugkeer in het focusprogramma van NOC*NSF.

Een persoonlijke kennismaking met voormalig wereldkampioen mixed double Thomas Laybourn, een van de topcoaches in Denemarken, was een van de vele hoogtepunten in die dagen. De voorzitter is van plan in de toekomst meer bezoeken af te leggen bij deze en andere particuliere initiatieven om zich een beeld te vormen hoe Badminton Nederland zich zou kunnen verbeteren op het gebied van talentherkenning en talentontwikkeling.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 11 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws