badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Henk Staats kan zo een aantal voorbeelden van belangenverstrengeling bij Badminton Nederland noemen - BV Almere
© BV Almere

Henk Staats kan zo een aantal voorbeelden van belangenverstrengeling bij Badminton Nederland noemen

Henk Staats kan zo een aantal voorbeelden van belangenverstrengeling bij Badminton Nederland noemen - BV Almere
© BV Almere +

Het programma van de Carlton Eredivisie is op 16 augustus 2015 nog steeds niet definitief. Met drie thuiswedstrijden voor [team 1 van] Almere achterelkaar in de maand oktober is het conceptprogramma ook bepaald onevenwichtig.

Dat is allemaal enigszins kneuterig, want het betreft wel het paradepaardje van BNL. Alleen de gezamenlijke kick-off in Hoofddorp op zondag 13 september 2015 staat vast en ik hoop maar dat de kick-off een succes wordt.

Leuk is dat Eric Pang talentcoach wordt van de nationale jeugdselectie onder de 17 jaar en dat hij tevens in ons Sportcomplex RCS wil starten met een eigen elitetrainingsgroep. Even leek het er op dat BNL het als belangenverstrengeling zou zien, maar dat is gelukkig niet gebeurd. We moeten onze helden niet alleen met astmatisch proza, maar ook daadwerkelijk koesteren! Trouwens bij een kleine bond zoals de onze inmiddels is geworden, is belangenverstrengeling sowieso niet uit te sluiten. Ik zou zo een aantal voorbeelden kunnen noemen waar je vraagtekens bij zou kunnen zetten.

Wat goed is om onze sport te promoten is het feit dat Eric Pang met het programma Telekids van RTL een clinic gaat organiseren voor tien- en elfjarigen. We zouden meer van deze acties moeten hebben om onze sport over het voetlicht te brengen.

Ook de jeugdcommissie, de wedstrijdcommissie en de sporttechnische commissie hebben niet stilgezeten. De 39 teams en de trainers zijn ingedeeld, dus er kan gestart worden. Alleen kan BNL nog roet in het eten gooien omdat het programma van de Carlton Eredivisie nog steeds niet definitief is en als er opnieuw wijzigingen komen dan moet er weer geschoven worden met de andere competitiewedstrijden...

Laten we ons als Almere maar niet van de wijs laten brengen door het BNL-gestuntel. Wij maken er gewoon weer een heerlijk badmintonseizoen van!

geplaatst door

verkregen via BV Almere

Wat vind jij? Er zijn al 63 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws