badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Léon Nottelman te sterk voor Belgen - Flemish Summer Badminton Tournament
© Flemish Summer Badminton Tournament

Léon Nottelman te sterk voor Belgen

Léon Nottelman te sterk voor Belgen - Flemish Summer Badminton Tournament
© Flemish Summer Badminton Tournament +

Léon Nottelman heeft in het weekend van 8 en 9 augustus de 1ste editie van het Flemish Summer Badminton Tournament gewonnen, een internationaal tornooi in Belgie (Wetteren).

Zowel in HDA, HEA en GDA had de nr 8 van Nederland weinig moeite om de overwinning binnen te halen. Alleen in de finale van HEA werd stevig weerwerk geboden door Thijs Demeyere, de nummer 9 van België. De eerste set werd gewonnen door Leon met 22-20, de 2 de door Thijs met 21-15. In de derde set schakelde Leon een versnelling hoger waardoor hij al vroeg op voorprong kwam en een vlotte 21-14 noteerde.

Naast Nottelman waren er nog enkele andere opmerkelijke Nederlandstalige spelers: Myrthe Van Lieshout won in de discipline DEB1, Marc-Kevin Tromp in HDB2 en Elisabeth Bartlema in GDB2. De resultaten kunnen worden bekeken op toernooi.nl.

Over het tornooi

Het Flemish Summer Badminton Tournament is een badminton-event dat jaarlijks wordt gehouden in Wetteren, België. Kenmerkend voor het toernooi is de afterparty en mogelijkheid tot camperen, BBQ'en en zwemmen in het openluchtzwembad.

geplaatst door

verkregen via Flemish Summer Badminton Tournament

Wat vind jij? Er zijn al 51 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws