Gayle Mahulette photoblogt over Polish International

Gayle Mahulette photoblogt over Polish International

Donderdag 17 september vloog ik samen met Robin Tabeling en Ruben Jille naar Katowice, Polen. Vandaar uit reden we met andere spelers uit Engeland naar de hotels. Ik zat in een ander hotel dan de jongens, 10 minuten met het busje van hen vandaan.

clubzoeker

Maak kennis met Joshua Donker!

In the middle of nowhere... Geen supermarkt, of winkeltjes of iets. Er stond alleen een restaurantje naast het hotel, wat wel fijn was anders moest ik elke dag ergens anders gaan eten.

Vrijdag begon het hoofdtoernooi en speelde ik mijn eerste partij die dag, namelijk de mix... Mijn partner komt uit Kroatië en die ochtend ontmoette ik hem voor het eerst. Ik wist dus niet zo goed wat ik van onze mix moest verwachten. Ik hoopte in ieder geval dat ik nog een beetje kon mixen, aangezien ik denk ik al meer dan een half jaar geen mix meer heb gespeeld met iemand. Daarbij kwam kijken dat hij een linkspoot is, waardoor je toch een ander spel speelt en andere posities moet nemen op de baan. Tijdens de wedstrijd moest ik wel weer wennen aan het mixspel. En vooral bij zijn service (vanuit het linker vak) waar ik telkens uit automatisme ook in dat vak ging staan, terwijl ik aan zijn rechterkant moest staan. Een beetje lastig uit te leggen, maar ik denk dat de badmintonkenners wel snappen wat ik bedoel ;). We wonnen de eerste wedstrijd van Polen en raakten een beetje aan elkaar gewend. Onze 2e wedstrijd speelden we tegen Duitsland. Onze tegenstanders speelden ook nog niet zo lang met elkaar. Hij was een singelaar, maar door blessures is hij gaan focussen op de mix. Bij hun liep het niet echt soepeltjes en konden wij steeds beter in ons spel komen.

Gayle Mahulette blikt terug op single tegen tweede geplaatste ...

Onafhankelijk topbadmintonner Gayle Mahulette blaast stoom af na haar wedstrijd:- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Helaas single verloren van de 2e geplaatste. Het was een bikkelpartij waarin ik vaak de leiding had, jammer genoeg niet kunnen afmaken. 21-19/17-21/17-21. Volgende keer beter! #WorkHard! #HaveFaithMorgen kwartfinale mix tegen eerste geplaatste uit .

Posted by badmintonline.nl on vrijdag 18 september 2015

Onze kwartfinale op zaterdag speelden we tegen de als eerste geplaatste Maleisiërs. In de eerste set ging de stand telkens gelijk op, het werd 18-21 voor onze tegenstanders. Maar ik had echt het gevoel dat ze niet zo sterk waren als dat je van hun plaatsing zou verwachten. In de tweede set probeerden we er een derde uit te slepen, maar we maakten teveel fouten en konden niet meer mee komen, 18-21/15-21. Uiteindelijk hadden de Maleisiërs wel de finale gehaald, dus ze waren toch wel beter dan hoe ze tegen ons hadden gespeeld.

Lees de rest van dit artikel op de website van Gayle Mahulette.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!