Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© RTL Nieuws

Blessure houdt Muskens van Bitburger Open

© RTL Nieuws+

Het badmintonkoppel Eefje Muskens en Selena Piek zal de Bitburger Open aan zich voorbij laten gaan. Muskens kampt met een schouderblessure die haar vorige week bij de Franse Open in Parijs na twee rondes al deed opgeven.

Dat was uit voorzorg, liet ze weten. Zoals Muskens nu ook heeft besloten het deze week bij trainen te houden. "Ik bereid me nu voor op de toernooien van volgende maand in China en Hongkong", liet ze woensdag weten. Dat zijn beide toernooien uit de Superseries Premier, het hoogste niveau. De Bitburger Open in het Duitse Saarbrücken zit daar net onder.

Piek zal in Duitsland met Jacco Arends wel uitkomen in het gemengddubbel. In beide dubbels maakt ze kans op deelname aan de Olympische Spelen. Daarvoor moeten punten gehaald worden voor de wereldranglijst.

door

via RTL Nieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Nederland loopt voorop in aangepast badminton

2 jaar geleden

volgend artikel

Meijs uitgeschakeld in Saarbrücken

2 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws