Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© badmintonline.nl

Carlton Eredivisie: VELO wint topper tegen DKC

© badmintonline.nl+

In de vierde speelronde van de Carlton Eredivisie heeft DKC thuis met 3-5 verloren van Van Zundert/VELO. Het was voor DKC de eerste nederlaag van het seizoen.

Door de winst op DKC bleef de ploeg uit Wateringen ongeslagen en won voor de vierde keer op rij. Het was een spannende, gelijkopgaande strijd, waarin VELO vooral in de dubbels het verschil wist te maken.

Qontent Almere, koploper in poule B, versloeg BC Smashing in Wijchen met 8-0. Het ging niet zo eenvoudig als de eindstand doet vermoeden, want vijf partijen werden pas na het spelen van drie games beslist. BC Victoria deed goede zaken door met 7-1 thuis te winnen van BV Slotermeer en de laatste plaats in poule A over te dragen aan BV Van Zijderveld.

Amersfoort won met groot verschil uit bij BV Van Zijderveld (8-0) en is hierdoor en door het verlies van DKC koploper in poule A. BC Duinwijck heeft zich na twee nederlagen op rij goed weten te herstellen. Op bezoek bij Roosterse BC won de ploeg uit Haarlem met 7-1 en nam zo afstand van de Limburgers, die voor het begin van de wedstrijd nog gelijk in punten stonden met Duinwijck.

Uitslagen speelronde 4

  • Roosterse BC - Duinwijck (1-7)
  • BC Smashing - Qontent Almere (0-8)
  • BC Victoria - BV Slotermeer (7-1)
  • BV Van Zijderveld - Amersfoort (0-8)
  • BC DKC - Van Zundert/VELO (3-5)

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Vooruitblik Yonex Dutch Open: vrouwenenkelspel

2 jaar geleden

volgend artikel

Derby tegen landskampioen gewonnen door VELO

2 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 9 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws