SportSport

Cheryl Seinen zoekt durfinvesteerders: op zoek naar een Olympische kans!

Cheryl Seinen zoekt durfinvesteerders: op zoek naar een Olympische kans!

Ik heet Cheryl Seinen: ik ben een 20-jarige badmintonspeelster met olympische ambities, woonachtig in Almere met Limburgse roots. Ik heb mijn focus gericht op de Olympische Spelen van 2020!

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Op mijn negende begon ik in Roermond met badminton. Via tussenstations in Amstelveen (vanaf 13e) en het nationale topsportcentrum Papendal (nationale jeugdselectie, vanaf 15e) ben ik inmiddels alweer drie jaar in Almere bezig met topbadminton. Hier in Almere train ik twee keer per dag om mezelf te ontwikkelen tot een betere speler.

Ultieme doel: Olympische Spelen 2020

Een hoge ranking is geen doel op zich. Het is voor mij een middel: met een hoge plaats op de wereldranglijst maak ik voor mijzelf de weg vrij om kans te maken op deelname aan en mooie resultaten bij de Olympische Spelen in Tokio.

Hiertoe is het noodzakelijk om meer internationale toernooien te spelen: hiermee vergaar ik de noodzakelijke wedstrijdpunten &aecute;n doe ik meer toernooiervaring op. Zoals elke badmintonspeler die zich wil ontwikkelen tot topbadmintonner is die ervaring onontbeerlijk. Daarnaast is het actief blijven trainen een absolute voorwaarde om te zorgen dat je stappen vooruit blijft zetten. Toernooien spelen en keihard werken op de training: dit vind ik erg leuk en hier word ik ontzettend blij van.

Investeren in mijn sport, mijn passie, mijn leven

Tegenover ambities staan uitdagingen. Niet alleen op de baan word je als topsporter uitgedaagd, ook in het realiseren van alle randvoorwaarden wordt er wat van je gevraagd. Omdat ik als onfhankelijk topsporter (buiten de nationale selectie) actief ben, gaat het voor mij op financieel vlak om de kosten voor het werken met een privétrainer en de reis- en inschrijfkosten die horen bij het spelen van nationale en internationale toernooien. Ik investeer graag in mijzelf en gelukkig kan ik fors steunen op mijn directe omgeving.

Om de benodigde sprong omhoog te kunnen maken, heb ik echter jullie hulp nodig.

Mijn focus en energie wil ik volledig wijden aan mijn 'big picture' doel: groeien als speler om in 2020 in Tokio ons land te vertegenwoordigen. Daarom start ik deze crowdfundingcampagne: middels jouw donatie help je mij om een stapje dichterbij mijn ultieme doel te komen. Zo word jij deelgenoot van mijn Olympische ambitie. Bij elke donatie hoort een tegenprestatie, zodat je nooit alleen geeft: jouw investering in mij als badmintonspeelster en topsporter is waardevol voor mij!

Volg mij op social media!

Als je graag wil weten waar ik als topsporter mee bezig ben, dan heb je geluk: ik ben zowel op twitter (@cherylcbs) als op facebook (Cheryl Seinen, atletenpagina) erg actief! Volg me en ik vertel je graag over mijn ervaringen.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!