badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Jorrit de Ruiter enthousiast over racketdriedaagse - René Lagerwaard
© René Lagerwaard

Jorrit de Ruiter enthousiast over racketdriedaagse

Jorrit de Ruiter enthousiast over racketdriedaagse - René Lagerwaard
© René Lagerwaard +

Lid worden van een sportbond wordt steeds minder populair. Helaas hebben de racketsporten in Nederland (badminton, tennis, tafeltennis en squash) te lijden onder een grote terugloop van het ledenaantal.

Zelfs een populaire sport als tennis heeft een terugval van plusminus 3.000 leden. Verder zal ik maar zwijgen over de aantallen binnen de badminton-, tafeltennis- en squashsport. Een week geleden schreef ik een artikel over de noodzaak om sporten en dan uiteraard voornamelijk badminton weer meer populair te maken. Deze week heb ik één van de antwoorden gevonden.

Om tenminste twee van deze noodlijdende sporten te promoten, badminton en tafel tennis, heeft de gemeente Amsterdam de zogenaamde Racketdriedaagse in het leven geroepen. Het is een drie daags evenement om deze sporten te introduceren bij kinderen in de leeftijdsgroep 6-12.

Lees de rest van dit artikel op de website van Jorrit de Ruiter.

geplaatst door

verkregen via Jorrit de Ruiter

vorig artikel

Trainersmonitor: badmintontrainer in beeld

2 jaar geleden

volgend artikel

Fanatieke prins speelt partijtje badminton

2 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 31 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws