badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Smashing kan geen indruk maken op landskampioen DKC - badmintonline.nl
© badmintonline.nl

Smashing kan geen indruk maken op landskampioen DKC

Smashing kan geen indruk maken op landskampioen DKC - badmintonline.nl
© badmintonline.nl +

Zaterdag 17 oktober werd de Carlton Eredivisie na een weekje rust (i.v.m. Dutch Open) weer hervat. De spelers van Smashing mochten om 18 uur aantreden tegen landskampioen DKC.

Weer een zware partij, maar met wederom een goede maaltijd vooraf waren we er weer helemaal klaar voor!

Yannic en Roy begonnen hun dubbel tegen het sterke duo Michiel Kruijt en Joran Kweekel. In de eerste set was het verschil duidelijk te zien (9-21), maar in de tweede set gaf het Smashing duo niet zo snel over (18-21). Ella en Judith verloren de eerste set van Daisy Bommeleyn en Marlies Baan (18-21), maar zij wonnen de tweede (21-16). In de derde set kwamen er wat veel foutjes van onze kant en deze set was dan ook iets sneller voorbij dan gehoopt (11-21). Tussenstand: 0-2.

Yannic mocht de baan op tegen international Mark Caljouw. In de eerste set maakte Yannic heel veel mooie punten die hem een voorsprong bezorgden, maar hij kon het nét niet afmaken (19-21). In de tweede set zette Mark er een tandje bij en had Yannic geen antwoord meer (9-21). Judith speelde een gelijk opgaande wedstrijd tegen Veerle Wijers. De punten gingen over en weer, maar uiteindelijk was het Veerle die twee keer in de verlenging aan het langste eind trok (20-22/20-22). Tussenstand: 0-4.

Brandon ging de baan op tegen het 17-jarige talent Joran Kweekel. In de eerste set leek Brandon meer rallies te winnen dan de stand doet vermoeden (10-21). Ook in de tweede set gaf Joran geen genade (14-21). Denise mocht het opnemen tegen het andere jeugdtalent van DKC, Marlies. De eerste set ging naar Marlies (14-21), maar Denise vocht zich terug in de wedstrijd door de tweede set te pakken (21-17). In de derde set ging het gelijk op tot 16-16, waarna Marlies er in een keer met de winst vandoor ging (16-21). Tussenstand: 0-6.

Roy en Ella speelden een redelijke wedstrijd tegen Michiel en Veerle, maar hadden moeite met het passeren van Michiel. In de hele wedstrijd was er eigenlijk geen moment dat de Smashing spelers hun eigen spel konden spelen (12-21/15-21). Brandon en Denise hadden het vooral in de eerste set zwaar tegen Mark en Daisy (10-21). Ook in de tweede set kwamen ze niet onder het aanvallende spel van de DKC'ers uit.

Conclusie: Ja, we hebben alweer met 8-0 verloren. Nee, we hebben het nog niet opgegeven. Ja, we kunnen nog steeds lachen. We hebben de 5 sterkste teams allemaal gehad en het kan alleen maar leuker worden vanaf nu!

Wederom bedankt, namens alle spelers van team 1, aan alle supporters en vrijwilligers! Op zaterdag 24 oktober staat een uitwedstrijd tegen Van Zijderveld op het programma. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op zaterdag 7 november om 18 uur. We hopen dan weer iedereen te zien!

geplaatst door

verkregen via BC Smashing

vorig artikel

Wim Top overleden

2 jaar geleden

volgend artikel

'Als je Wim Top zegt, dan zeg je Amersfoort'

2 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 46 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws